Friday, March 15, 2013

Cornflakový eggcheese

Ahooj:)
Být doma nemocná má i svoje výhody! Je spoustu času na vaření :D
A tak jsem si konečně udělala pečeného šmakouna:)
Upřímně jsem nevěděla,jak to vyjde..ale výsledek byl dobrý:)

1 ks eggcheese (v balení jsou 2)
1 vajíčko -ale jenom trošku, ze zbytku jsem udělala bráchovi miniomeletku se sýrem;)
hrst cornflaků

A postup jenoduchý:D Obalíte šmakouna ve vajíčku, rozdríte cornflaky a obalíte:)
Potom na pečící papír a do trouby na takových 10 minut.
Já nakonec pak obalila ještě zbyteček z minulého balení,abych tam němela dvě otevřené krabičky a nakonec jsem ho stejně nesnědla :D Ale pes si pochutnal a to si nedělám srandu :D

Příloha: opečená cuket, žampiony a červená cibulka nechápu,proč se jí říká červená,když je fialová:D
Ten červený "kydanec" tam vzadu je rajčatová pasta, používám jí místo kečupu, narozdíl od něj opravdu chutná po rajčatech :D

12 comments:

  1. snad se brzo uzdravíš :P mě by to lezlo na palici! vždycky den doma a stačí:D
    šmakouna jsem měla zatím jen jednou, a normálka jen orestovaného, takhle vypadá moc dobře!

    ReplyDelete
  2. Tak to si udělám, šmakouna mám ráda:)

    ReplyDelete
  3. Tomu říkám chutný lehký oběd! .. doufám že sis dala aspoň dezert! :D

    ReplyDelete
  4. Vypadá to moc hezky :) A jak tak koukám, tak nejsem jediná, kdo si jídlo nakládá na malý talířek a pak se to jídlo skoro nemá kam vejít, viď :D

    ReplyDelete
  5. mňam to vyzerá veľmi chutne :)

    ReplyDelete
  6. vypadá to pěkně... ;-)

    já používám domácí rajčatový kečup (na zahrádce vypěstujeme vždycky mrdu rajčat a nevíme pak co s tím a do nekonečna ti to taky nechutná na jídlo xD) takže ten opravdu chutná po rajčatech a hlavně víš, z čeho je udělanej :-)

    Jinak... Já jsem se na maturitu začala učit až 14 dní před ní a udělala jsem si docela úspěšně xD takže buď v klidu... Maturanti jsou na tom všichni stejně xD Se chci, viděť až se budu učit těch 75 okruhů+25 z angliny xD to asi umřu rovnou Xd

    ReplyDelete
  7. tohle bych taky ráda zkusila, ale nějak jsem se k tomu nedokopola. Ať se uzdravíš brzy

    ReplyDelete
  8. Tak to je slast.
    Vypadá to vážně přepychově! :))

    ReplyDelete
  9. :-) tak to vyzkouším, zrovna ho mám doma :-)

    ReplyDelete
  10. Mmm, vypadá to krásně, šmakouna mám strašně ráda! :))

    ReplyDelete
  11. Zajímavý recept, pěkné obrázky, velmi chutné, že líbí se mi váš blog má mnoho variant a je vysoce kvalitní... Zveme vás na návštěvu můj blog Valencie, s tradičními recepty regionu Valencia.

    http://valenciagastronomic.blogspot.com.es

    Tento týden "Koblihy dýně". příští týden "Mona Velikonoce ve Valencii". Chceš přijít?

    V mém blogu můžete najít překladatele do svého jazyka

    Navíc, pokud se vám líbí valencijské gastronomii, můžete umístit HTML kód na svém blogu a budete mít přímý přístup do mého blogu.

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird